Upravit stránku
Încă din 1991 producem pentru Dumneavoastră tehnică de incendiu. În toată această perioadă v-am livrat peste 10 000 000 m de furtunuri și 150 000 de sisteme de hidranți. Întrucât suntem noi înșine producătorii tehnicii de incendiu, suntem în stare să vă asigurăm termen expres de livrare, service de vârf, consultanță de specialitate și suport tehnic.

Sisteme de hidranți

Producem sisteme de hidranți de calitate optimă, acestea excelează în rezistență, stabilitate și aspect modern. Cutiile din oțel și oțel inoxidabil ale hidranților conțin consolă, instalație de înfășurare, furtun și duză de refulare.

Pompe de incendiu

Furtunuri de incendiu

Livrăm furtunuri de incendiu izolate pentru pompieri profesioniști și amatori și pentru uz industrial. Procurați-vă furtunuri de intervenție, pentru sport sau transport de apă cu amestecuri.

Duze de incendiu

Alegeți-vă duze de incendiu pentru sport și intervenție cu consum mic de apă și reglaj continuu. Producem duze de incendiu pentru stingere eficientă cu jet compact și în formă de duș sau ceață.

Sport de pompieri

Procurați-vă echipament complet pentru sport de pompieri de calitate cehă. Producem furtunuri certificate, duze și rezervoare pentru unități de pompieri profesioniști și voluntari.

Accesorii

Bazați-vă pe accesorii de calitate pentru tehnica de incendiu și pompieri. Producem scări, instalații de înfășurare și alte ustensile practice pentru facilitarea intervenției, pentru exerciții și întreținerea echipamentului.